Dirham Pada Zaman Nabi Yusof AS

Dirham Pada Zaman Nabi Yusof AS
Iktibar 7 Tahun Makmur 7 Tahun Merudum

Tuesday, December 20, 2011

Blueprint utk Asia Tenggara

Dgn "matinya" Kim Jung II kelmarin, sahihlah perancangan mereka seperti dijadual

http://dirhamsilver.wordpress.com/2011/05/25/care-to-play/

Jgn lupa mengambil ilmu dr org2 tua yg merasai sengsara era zaman jepun, krn zaman korea kelak ini pun tidak kurang susahnya. Jgn lupa mengambil petua senduk kayu dgn lafaz alhamdulillah sambil digosok diperut utk menghilangkan lapar bagi era kurang makanan kelak, dr yg layak.
Dr sy yg tahap pelajar dan tidak layak mengajar.


Dengan info terbaru ini, lebih jelaslah permainan mereka.


Mereka bukan sahaja menjadi pemain belakang tabir sesuatu negara dibelakang kedua-dua pihak kerajaan juga pembangkang, malah juga di arena dunia dibelakang kedua-dua kuasa republic/sosialis dan demokrat.


Memang sahlah dunia sekarang ini ciptaan mainan mereka. Kita semua
telah jauh dimomokan dgn sistem pemerintahan, sistem keadilan/undang-undang, dan sistem perbendaharaan/kewangan jahiliyah mereka tanpa kita sedari. Tidak heranlah mengapa keberkatan hidup makin lama makin kurang dirasa, dengan bermacam-macam bencana dan bala.


Juga mengapa Kekhalifahan yang ditunggu tidak semudah dikabarkan. Rupa-rupanya masih ada satu lagi rahsia kekhalifahan yang belum terbuka, iaitu ciri Al Malik Al Adil, iaitu rahsia keadilan seperti yang tertulis di duit-duit emas lama Kerajaan Berkhalifah yang bukan hanya tulisan kosong. Rahsia ilmu emas sebenar tanpa manipulasi iaitu menetapkan nilai adil semasa bagi matawang emas perak yang dikeluarkan bawah tanggungjawab Khalifah. Bagi memastikan ia benar-benar bebas riba(inflasi). Itulah rahsianya.


Mana mungkin keadilan/kekayaan dapat dikongsi bersama jika nilai adilnya tidak dapat diformulasi secara tepat(tidak heranlah erti zalim itu sendiri hanya bermaksud tidak meletakkan sesuatu pada tempatnya, sekadar mengungkap ajaran Sheikh Mokhsen Ahmad Linggi). Sedangkan semua muamalat, upah, zakat, jizyah sangat berkaitan dengan kewangan/perbendaharaan. Mungkin hakikatnya seperti disini


Sehingga tiba masa keluarnya matawang Khalifah sebenar yang kalis manipulasi/stabil dan adil, aku akan mengguna konsep emas sandaran sebagai matawang adilku.

Bagi yang menolak emas dan perak sbg alat
Per 35

Bagi yang beria-ia ingin menjadi Khalifah
Per 13
Per 15

Bagi yang ingat dapat mengalahkan Dajal Laknatullah
Ms 116

Bagi yang was2,Dajal Laknatullah hanya pandai sihir manipulasi emasperak
Ms 119

Sekian, wassalam.

1 comment:

  1. Assalamualaikum

    InsyaAllah akan dipelajari...
    Terima Kasih atas peringatan

    Wonderpets

    ReplyDelete